2011. április 8., péntek

Baglyos hátizsák

Rengeteg ócska, szinte semmire se jó fonalam van. Ezeket próbálom eltüntetni, de kegyetlen lassan fogynak.  Szükségem volt egy hátizsákra, aminek olyan hosszú a pántja, hogy ha Koppány a hátamon van még úgy is fel tudjam venni. És anélkül ki tudjam venni belőle a dolgokat, hogy levenném a hátamról. Így született ez a hátizsák. A cippzár az oldalára került, hogy hátranyúlva turkálhassak benne. És baglyos lett, mert valami megmagyarázhatatlan oknál fogva imádom a baglyokat.
Rajzoltam egy bagoly formát, ezt próbáltam követni a horgolás szaporításánál, fogyasztásánál. Csináltam két ilyen bagolyformát, majd meghorgoltam (vagyis rá) az oldalát, végül a vállpántokat, szemeit stb. Második horgolmányom lévén elégedett vagyok vele :)






3 megjegyzés:

  1. Akkor biztosan nem teljesen gyapjú!Én általában 4o fokon szoktam kimosni a pucsikat,s már attól szépen összetömörödnek.De hátizsáknak tökéletes.Annyira aranyos ez a bagoly!S bár a thomas nálunk nem kelendő,de az is nagyon tetszik.Olyan jó,hogy neked már ilyen profi szintem megy horgolás.Csak kigondolod és megcsinálod.

    VálaszTörlés
  2. Köszi! Sajnos még csak a kispálcákból álló dolgokat látom át, ha minta van benne, teljesen leblokkolok. Olyan szép dolgoknak még nem mertem nekifogni, mint a horgolt tunika. Azok még leírás alapján se mennek. De igyekszem fejlődni, teljesen magával ragadott a horgolás.

    VálaszTörlés
  3. Ez is nagyon jó!
    Ilyen fonalam nekem is sok van, főképp olcsó, internetes vásárlások.
    Én fel fogom szőni őket, mert csak vannak. A maradék, de finomabb fonalakból pedig gyerekjátékok készülnek.

    VálaszTörlés