2013. január 25., péntek

Kötött kardigán

Lányomnak kötöttem, még ősszel, csak nem jutottam el a fényképezésig. Fentről lefele egyben kötöttem. Sajnos bontás lesz a sorsa, mert nem hajlandó felvenni...:(





2013. január 20., vasárnap

Horgolt játékok

Kb. 2 évvel ezelőtt kezdtem el ezt a két játékot, aztán mindig jött fontosabb...Most, amikor a függöny horgolására készültem illetve menekültem előle, halogattam, Koppány Kisvakondot szeretett volna nézni. Gondoltam megragadom az utolsó alkalmat és gyorsan befejezem. Amikor elkezdtem még nagy Kisvakond rajongó volt, most már inkább a piros, szemes autó a sztár. Abban az időben még Kincső is egy bizonyos kék madárról mesélt, aki az ő fantáziájának a szüleménye volt, de mára már nem is emlékezett rá. De azért örült a kis kék madárkának.








2013. január 12., szombat

Horgolt függöny

Régóta szerettem volna kipróbálni az olyan horgolást, amikor vékony fonalból (vagy inkább nevezhetném cérnának is) csipketerítőket és hasonlókat készítenek. Mivel terítőre még nincs szükségünk és egy ajtó ablaka pucéron árválkodott, így függönyt készítettem rá. Most már tudom, hogy egyáltalán nem nagy türelemjáték, mint ahogy eddig hallottam róla. Én ezt is élveztem horgolni. Ez az ajtó nem a mienk, ajándéknak készítettem ezt a függönyt.



 



Minta: Feather stole
Fonal: Piroska 12-es horgolócérna
Tű: 1-es horgolótű